Design tijdschrift
Design tijdschrift
Schommelstoel

WIRE

Schommelstoel Met behulp van de CNC-roltechniek wordt WIRE gevormd door twee stukken aluminium buizen. Ook al is het een functionele stoel, het ziet eruit als draden die in een plat oppervlak hangen. De zitruimte is verborgen in de buizen. De stoel heeft een unieke structuur met een zeer goede zelfbalans. Het is een duurzaam, stabiel en duurzaam stuk met lage materiaalkosten en luxe uitstraling. WIRE is gemakkelijk te vervaardigen. Het lichte gewicht en de roestbestendige materialen maken het ook geschikt voor gebruik binnen en buiten.

Naam van het project : WIRE, Naam van de ontwerper : Hong Zhu, Naam van de cliënt : .

WIRE Schommelstoel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.