Design tijdschrift
Design tijdschrift
Verpakkingsontwerp

INNOTIVO - BORN TO IMPRESS

Verpakkingsontwerp Het project was om een gloednieuwe indruk te ontwerpen met de bestaande productverpakking, waar mijn klant niet van onder de indruk was. Dit is het eerste product dat INNOTIVO ooit heeft gemaakt, mijn klant verwachtte dat mijn ontwerp in de toekomst een maatstaf zou vormen voor de komende producten, en deze productverpakkingen hebben met succes de "INNOTIVO" manier van ontwerpen, futuristische en sterke visuele impact, vervuld.

Naam van het project : INNOTIVO - BORN TO IMPRESS , Naam van de ontwerper : Jeffery Yap Ā®, Naam van de cliĆ«nt : JEFFERY YAP DESIGN .

INNOTIVO - BORN TO IMPRESS   Verpakkingsontwerp

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.