Design tijdschrift
Design tijdschrift
Gate Way

SIMORGH

Gate Way Deze constructie is zo ontworpen dat wanneer de auto's een hobbel passeren, er een balk onder de weg is die naar beneden gaat door het gewicht van auto's, waardoor de tandwielen gaan draaien en kabels worden getrokken. Daarom, met de komst van auto's naar de site, wordt de vorm van het portaal veranderd en geeft ons verschillende opvattingen.

Naam van het project : SIMORGH, Naam van de ontwerper : Naser Nasiri & Taher Nasiri, Naam van de cliënt : Company Sepad KHorasan.

SIMORGH Gate Way

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.