Design tijdschrift
Design tijdschrift
Draadloze Luidspreker

Saxound

Draadloze Luidspreker Saxound is een uniek concept geïnspireerd op enkele van de toonaangevende sprekers ter wereld. Het is een samensmelting van de beste innovatie die al enkele jaren geleden is gemaakt, met een mix van onze eigen innovatie, waardoor het een geheel nieuwe ervaring wordt voor de De kernelementen van Saxound zijn de cilindrische vorm en de schroefdraadmontage. De afmetingen van Saxound zijn geïnspireerd op een gewone compact disc van 13 centimeter diameter en een hoogte van 9,5 centimeter, die met één hand verplaatsbaar is. ”Tweeters, twee 2” mid-drivers en een basradiator in zo'n kleine vormfactor.

Naam van het project : Saxound, Naam van de ontwerper : Syed Tajudeen Abdul Rahman, Naam van de cliënt : Design Under Garage.

Saxound Draadloze Luidspreker

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.