Design tijdschrift
Design tijdschrift
Media Store

Our House

Media Store Het 'Our House'-concept vindt de winkelervaring opnieuw uit door middel van innovatief ontwerp, geavanceerde digitale technologie en een vleugje Virgin-magie om een winkelomgeving als geen ander te creƫren. Bij het naderen worden klanten begroet door Richard Branson, Mo Farah, Usain Bolt of zelfs een T-Rex, vanaf een HD digitale deur. Dit gevoel voor theater en persoonlijkheid biedt klanten de toegangspoort om de wereld van de nieuwste entertainment- en communicatiediensten van Virgin Media te verkennen.

Naam van het project : Our House, Naam van de ontwerper : Allen International, Naam van de cliƫnt : allen international.

Our House Media Store

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.