Design tijdschrift
Design tijdschrift
Showroom

Segmentation

Showroom De zachte lijnen van schoenen kunnen niet over het hoofd worden gezien tijdens het interpreteren van de plek. Om de andere groep elegante schoenen te vertegenwoordigen die op deze plek worden weergegeven, een tweede laag plafond en acht exclusieve designverlichtingscomponenten, terwijl ze tegelijkertijd sfeer cre├źren en tegelijkertijd het gevoel geven dat ze zich op deze plek voelen met een amorfe lijn.

Naam van het project : Segmentation, Naam van de ontwerper : Ayhan G├╝neri, Naam van de cli├źnt : EUROMAR ─░├ç VE DI┼× T─░CARET LTD.ST─░.

Segmentation Showroom

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.