Design tijdschrift
Design tijdschrift
Draagbare Batterijhouder

Parallel

Draagbare Batterijhouder Net als de iPhone 5 is Parallel ingesteld om de consument te verleiden met een superbatterij van 2500 mAh - dat is een enorme 1.7X langere levensduur. Dit is uiterst handig voor consumenten die altijd onderweg zijn en volledig gebruik maken van de mogelijkheden van de iPhone. Parallel is een afneembare batterij met een aanvullende stevige behuizing van polycarbonaat. Klik vast als er meer stroom nodig is. Verwijder om het gewicht te verlichten. Het is ergonomisch ontworpen om goed in uw handen te passen. Met een ingebouwde Lightning-kabel en een beschermhoes in 5 kleuren, heeft hij dezelfde lengte als de iPhone 5.

Naam van het project : Parallel, Naam van de ontwerper : Appcessory Pte Ltd, Naam van de cliƫnt : Gosh!.

Parallel Draagbare Batterijhouder

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.