Design tijdschrift
Design tijdschrift
Sieraden

Melek Taus

Sieraden In een bepaalde ideologie plaatst God de wereld onder de hoede van zeven heilige engelen. Melek Taus of The Peacock Angel is de grootste en de eerste die uit het Licht van God tevoorschijn komt in de vorm van een regenboog. Gezamenlijk zijn deze zeven engelen de zeven kleuren van de regenboog, Melek Taus is blauw. Toen Melek Taus weigerde voor Adam te buigen, werd hij uit de hemel geworpen. Hij had berouw van zijn zonde van trots en weende 7.000 jaar lang, terwijl zijn tranen het vuur van de hel blusden. Melek Taus kreeg gratie en werd opnieuw aangesteld als hoofd van de engelen. Melek Taus is een uitstraling van God die de kosmos heeft geschapen vanuit de Kosmische EGG.

Naam van het project : Melek Taus, Naam van de ontwerper : Samira Mazloom, Naam van de cliƫnt : Samira.Mazloom Jewellery.

Melek Taus Sieraden

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.