Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kantoor Interieur

Container offices

Kantoor Interieur In een grote hal van 4000 m² plaatsten de Belgische ontwerpers Five AM 13 tweedehands zeecontainers om een kantoorruimte te creëren voor Drukta & Formail, twee drukkerijen. Het concept was om voor elke bezoeker / gebruiker een bepaalde ervaring te creëren door de kantoren tussen de werkplaats te koppelen, zodat de bazen hun werknemers kunnen zien en de bezoekers de enorme machines kunnen verkennen. Drie containers springen uit het gebouw om zoveel mogelijk natuurlijk licht binnen te krijgen, beide gelegen via de bestaande laadkades.

Naam van het project : Container offices, Naam van de ontwerper : Five Am, Naam van de cliënt : Five AM.

Container offices Kantoor Interieur

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.