Design tijdschrift
Design tijdschrift
Binnenverlichting

Jordan Apotheke

Binnenverlichting De functionele armaturen ondersteunen de expressieve architectuur van het apotheekinterieur en zijn onopvallend in hun uiterlijk, waardoor ze de aandacht vestigen op hun lichteffect in plaats van op hun armatuurontwerp. De armaturen voor basisverlichting zijn 贸f ge茂ntegreerd in pendelarmaturen die de vorm van het meubel volgen 贸f worden aan de zijkanten van het systeemplafond gemonteerd en houden het zo vrij mogelijk van downlights. Zo kunnen de gebruikers zich concentreren op het lichtspoor dat door de apotheek leidt, bestaande uit tegels met RGB-LED-achtergrondverlichting die overeenkomen met de kleur van de eveneens dynamisch verlichte tellers.

Naam van het project : Jordan Apotheke, Naam van de ontwerper : Conceptlicht GmbH, Naam van de cli毛nt : Conceptlicht GmbH.

Jordan Apotheke Binnenverlichting

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre毛ren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.