Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kruk

Kagome

Kruk Ontworpen door Shinn Asano met achtergrond in grafisch ontwerp, is Sen een 6-delige collectie stalen meubelen die 2D-lijnen in 3D-vormen verandert. Elk stuk inclusief "kagome kruk" is gemaakt met lijnen die overtolligheid minimaliseren om zowel vorm als functionaliteit uit te drukken in een reeks toepassingen, geïnspireerd door unieke bronnen zoals traditionele Japanse ambachten en patronen. Kagome kruk is gemaakt van 18 rechthoekige driehoeken die elkaar ondersteunen en vormt van bovenaf gezien het traditionele Japanse ambachtelijke patroon kagome moyou.

Naam van het project : Kagome, Naam van de ontwerper : Shinn Asano, Naam van de cli├źnt : Shinn Asano Design Co., Ltd..

Kagome Kruk

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.