Design tijdschrift
Design tijdschrift
Lamp

Hitotaba

Lamp Ontworpen door Shinn Asano met achtergrond in grafisch ontwerp, is Sen een 6-delige collectie stalen meubelen die 2D-lijnen in 3D-vormen verandert. Elk stuk inclusief "hitotaba lamp" is gemaakt met lijnen die de overmaat minimaliseren om zowel vorm als functionaliteit uit te drukken in een reeks toepassingen, geïnspireerd door unieke bronnen zoals traditionele Japanse ambachten en patronen. De Hitotaba-lamp is geïnspireerd op het schilderachtige uitzicht op het Japanse platteland, waar bundels rijststro na de oogst naar beneden worden gehangen om te drogen.

Naam van het project : Hitotaba, Naam van de ontwerper : Shinn Asano, Naam van de cli├źnt : Shinn Asano Design Co., Ltd..

Hitotaba Lamp

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.