Design tijdschrift
Design tijdschrift
Armband

Fred

Armband Er zijn veel verschillende soorten armbanden en armbanden: ontwerpers, gouden, plastic, goedkoop en duurā€¦ maar hoe mooi ze ook zijn, het zijn altijd simpele en alleen maar armbanden. Fred is iets meer. Deze manchetten in hun eenvoud doen de noblesse van oude tijden herleven, maar ze zijn modern. Ze kunnen zowel op blote handen als op een zijden blouse of een zwarte trui worden gedragen, en ze zullen altijd een vleugje klasse toevoegen aan de persoon die ze draagt. Deze armbanden zijn uniek omdat ze als paar komen. Ze zijn erg licht waardoor ze comfortabel zijn om te dragen. Door ze te dragen, valt u zeker op!

Naam van het project : Fred, Naam van de ontwerper : Diana Sokolic, Naam van de cliƫnt : .

Fred Armband

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.