Design tijdschrift
Design tijdschrift
Badkamer

Passion

Badkamer Deze badkamer belichaamt de Yang en de Yin, zwart en wit, passie en vrede. Natuurlijk marmer geeft deze kamer een origineel en uniek gevoel. En omdat we altijd op zoek zijn naar een natuurlijk gevoel, heb ik besloten om organische materialen te gebruiken die een echt vredige sfeer creëren. Het plafond is als de laatste hand die een innerlijke harmonie in deze kamer brengt. Door de vele spiegels ziet het er ruimer uit. Schakelaars, stopcontacten en accessoires werden allemaal geselecteerd in het kleurenschema van geborsteld chroom. Geborsteld chroom ziet er stijlvol uit tegen zwarte tegels en past bij het interieur.

Naam van het project : Passion, Naam van de ontwerper : Julia Subbotina, Naam van de cliënt : Julia Subbotina.

Passion Badkamer

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.