Design tijdschrift
Design tijdschrift
Computermuis

Snowball

Computermuis Snowball is ontworpen om op een omgekeerde manier te functioneren met betrekking tot conventioneel muisgebruik. Het apparaat heeft een eenvoudige maar in het oog springende vorm, aangevuld met een unieke bedieningseenheid, kan worden aangepast door zowel een alternatieve behuizing als kleuropties voor de bedieningseenheid, ook door verschillende functies die profiteren van het ontwerp en het werkingsprincipe. Met een intern systeem ingebed met twee optische trackers, komt Snowball in twee loodrechte vlakken naar boven. Deze mogelijkheid maakt het gebruik vrij en past de gebruikerservaring volledig aan.

Naam van het project : Snowball, Naam van de ontwerper : Hakan Orel, Naam van de cliënt : .

Snowball Computermuis

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.