Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kerstkaart

Season´s Greetings

Kerstkaart Het papier is gemaakt van 100% katoen, dat door zijn zachtheid aangenaam aanvoelt en de link met mode benadrukt. Het heldere en stilistische ontwerp van de kaart onderstreept de identiteit van CBR als toonaangevend bedrijf in moderne vrijetijdskleding voor dames. Rudolph het rendier met rode neus combineert zaken en Kerstmis: op het eerste gezicht is zijn gewei ongewijzigd, alleen de tweede weergave toont de kleinschalige verandering door de hanger. Naast dit detail is het de sjaal die het karakter van een modebedrijf onthult.

Naam van het project : Season´s Greetings, Naam van de ontwerper : Jens Lattke, Naam van de cliënt : CBR Fashion Group.

Season´s Greetings Kerstkaart

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.