Design tijdschrift
Design tijdschrift
Interactief

MinYen Hsieh Portfolio

Interactief MinYen Hsieh is een bekroonde interactieve ontwerper en creatieve technoloog die zich richt op visueel / interactieontwerp voor verschillende platforms die momenteel in New York zijn gevestigd. Ik heb de neiging om te werken aan een reeks verkennende ideeën en concepten die van verschillende duur en betekenis zijn. Mijn werken weerspiegelen mijn concepten door de verschillende interactieve manieren om verhalen te vertellen. Wanneer gebruikers door mijn interactieve wereld gaan, zullen ze het concept dat ik vertel beseffen en hun eigen verhalen en herinneringen creëren.

Naam van het project : MinYen Hsieh Portfolio, Naam van de ontwerper : MinYen Hsieh, Naam van de cliënt : .

MinYen Hsieh Portfolio Interactief

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.