Design tijdschrift
Design tijdschrift
Interactietafel

paintable

Interactietafel Paintable is een multifunctionele tafel voor iedereen, het kan een gewone tafel, een tekentafel of een muziekinstrument zijn. Je kunt verschillende soorten kleuren gebruiken om op het tafeloppervlak te schilderen om muziek te maken met je vrienden of families, en het oppervlak zal tekening omzetten in melodie door kleursensoren. Er zijn twee manieren om te tekenen, creatief tekenen en tekenen van muzieknoten, kinderen kunnen alles tekenen wat ze willen om willekeurige muziek te maken of de regel die we ontwerpen gebruiken om kleur op een specifieke positie te vullen om kinderliedje te maken.

Naam van het project : paintable, Naam van de ontwerper : Nien-Fu Chen, Naam van de cliënt : Högskolan för design och konsthantverk.

paintable Interactietafel

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.