Design tijdschrift
Design tijdschrift
Set-Top Box

NOSE Set Top Box

Set-Top Box NOSE is een van de nieuwste Smart Set Top Box of Company die digitale uitzendtechnologie voor tv-gebruikers biedt. Het belangrijkste karakter van de neus is "verborgen ventilatie". Verborgen ventilatie maakt het mogelijk om unieke en eenvoudige ontwerpen te creƫren. Binnenin de plastic hoes bevindt zich een metalen behuizing die wordt gebruikt om oververhitting van het product te voorkomen.

Naam van het project : NOSE Set Top Box, Naam van de ontwerper : Vestel ID Team, Naam van de cliƫnt : Vestel Electronics Co..

NOSE Set Top Box Set-Top Box

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.