Design tijdschrift
Design tijdschrift
Schijnwerper, Binnenarmatuur

Zen

Schijnwerper, Binnenarmatuur Zen is een nieuwe en volledig aanpasbare schijnwerper die aan de technische behoeften van elke klant voldoet en bovendien de esthetische schoonheid van een authentiek stuk interieurontwerp biedt. Zen is een van de kleinste spots op de markt. ZEN is dus veel beter geïntegreerd in de omgevingen waar het is geïnstalleerd, zonder dat het een invasieve aanwezigheid genereert. Dit wordt ook bereikt door in hoge mate aanpasbaar te zijn met kleuren, natuurlijk hout, enz. Het ontwerp van Zen is gebaseerd op tijdloze vormen, gericht op functionaliteit en eenvoud, op zoek naar een blijvende, serene en opzichtige schoonheid.

Naam van het project : Zen, Naam van de ontwerper : Rubén Saldaña Acle, Naam van de cliënt : Arkoslight.

Zen Schijnwerper, Binnenarmatuur

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.