Design tijdschrift
Design tijdschrift
Bord

1hand plate

Bord 1-hand plaat: Wees de betere server. Draag uw glas wijn en uw bord met slechts één hand. Het bord is lichtgewicht en de unieke vorm van een garnaal ligt veilig in de palm van je hand. Erg handig voor allerlei evenementen. Feesten, recepties, vieringen en meer. Altijd de vrije hand om nieuw heerlijk eten op het bord te leggen, een vrije hand om handen te schudden of gewoon een vrije hand voor gebaren. Maak indruk op uw gasten en laat ze genieten van het plotselinge gemak van een staand buffet.

Naam van het project : 1hand plate, Naam van de ontwerper : ARCHITECT AND MANAGER OF OWN BUSINESS, Naam van de cliënt : Joannes Petersen.

1hand plate Bord

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.