Design tijdschrift
Design tijdschrift
Oorbel

Reflection

Oorbel Wie ben ik? Dit is een vraag die we het hele leven zullen overwegen. Deze vraag was de belangrijkste focus van ons ontwerp. Deze oorbellen zijn als de weerspiegeling van je gezicht en zijn misschien wel de meest persoonlijke oorbellen die je kunt hebben. een weerspiegeling van wie je hem of haar zou willen hebben. In dit project is bijvoorbeeld een oorbelvormig profiel ontworpen door John Lennon, die zijn gedachten, gevoelens en gezicht nooit zal vergeten

Naam van het project : Reflection, Naam van de ontwerper : Zohreh Hosseini, Naam van de cliënt : MICHKA DESIGN.

Reflection Oorbel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.