Design tijdschrift
Design tijdschrift
Live Muziekbar

Lido Cafe

Live Muziekbar De eerste verdieping is een ervaring onder water en de tweede verdieping is een ervaring boven water. De onderwaterervaring omvat een lichtorgel als achtergrond op het podium, DMX LED met achtergrondverlichting van gemêleerde visschaalglasbalk, Visvormige DMX LED-zijden lantaarns, aquariums in de raamopeningen en de hele ruimte wordt verlicht met H2O-effectlichten. Op de tweede verdieping zijn dunne verticale stroken spiegel op willekeurige afstand ingebed in de bosmuur. Laserlichten en beweging worden gereflecteerd in de spiegelstrips en overdrijven het gevoel van beweging terwijl ze ook het zonlicht door de bomen suggereren

Naam van het project : Lido Cafe, Naam van de ontwerper : Mario J Lotti, Naam van de cliënt : MLA Development Corporation.

Lido Cafe Live Muziekbar

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.