Design tijdschrift
Design tijdschrift
Waterbesparingssysteem

Gris

Waterbesparingssysteem Afname van de watervoorraden is tegenwoordig een wereldwijd probleem. Het is gek dat we nog steeds drinkwater gebruiken om het toilet door te spoelen! Gris is een ongelooflijk kosteneffectief waterbesparingssysteem dat al het water dat u gebruikt tijdens het douchen kan opvangen. Dit opgevangen grijswater kunt u hergebruiken voor het doorspoelen van het toilet, het schoonmaken van het huis en voor bepaalde wasactiviteiten. Op deze manier kunt u in een gemiddeld huishouden minimaal 72 liter water / persoon / dag besparen, wat betekent dat er in zo'n 50 miljoen inwonersland als Colombia minimaal 3,5 miljard liter bespaard water per dag is.

Naam van het project : Gris, Naam van de ontwerper : Carlos Alberto Vasquez, Naam van de cliƫnt : IgenDesign.

Gris Waterbesparingssysteem

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.