Design tijdschrift
Design tijdschrift
Parkbank

Nessie

Parkbank Dit project is gebaseerd op het conceptidee van "Drop & Forget", dat wil zeggen, eenvoudige installatie ter plaatse met minimale installatiekosten ten opzichte van de bestaande infrastructuur van een stedelijke omgeving. Robuuste betonvloeistofvormen, zorgvuldig uitgebalanceerd, creƫren een omhelzende en comfortabele zitervaring.

Naam van het project : Nessie, Naam van de ontwerper : George Drakakis, Naam van de cliƫnt : ICONPOETRY.

Nessie Parkbank

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.