Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kantoorruimte

Samlee

Kantoorruimte Zonder ingewikkelde details werd het Samlee-kantoor ontworpen met een eenvoudige, oosterse esthetiek. Dit concept past bij de zich snel ontwikkelende stad. In deze goedlopende informatiemaatschappij presenteert het project de interactieve relatie tussen stad, werk en mensen - een soort intieme relatie van activiteit en traagheid; transparante overlay; permeatie blanco.

Naam van het project : Samlee, Naam van de ontwerper : Yongcai Huang, Naam van de cli├źnt : GuangZhou Samlee Enterprise Co;Ltd..

Samlee Kantoorruimte

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.