Design tijdschrift
Design tijdschrift
Restaurant

Osaka

Restaurant Gelegen in de buurman Itaim Bibi (Sao Paulo, Brazilië), toont Osaka trots zijn architectuur en biedt een intieme en gezellige sfeer in de verschillende ruimtes. Het buitenterras naast de straat is de toegang tot een groene en moderne binnentuin, een verbinding tussen interieur, exterieur en natuur. De persoonlijke en verfijnde esthetiek werd gematerialiseerd door het gebruik van natuurlijke elementen zoals hout, steen, ijzer en textiel. Lamellendaksysteem met gedimde verlichting en houtwerk werden zorgvuldig bestudeerd om het harmoniserende interieurontwerp te voltooien en de verschillende sferen te creëren.

Naam van het project : Osaka , Naam van de ontwerper : Ariel Chemi, Naam van de cliënt : Osaka.

Osaka  Restaurant

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.