Design tijdschrift
Design tijdschrift
Residentiële Villa's

Field of Flowers

Residentiële Villa's De constructie die rust op de dragende bases met een boog- of semi-boogkarakter heeft een verminderde impact op de bodem, zodat de bodem kan genieten van regen en kan inademen.Het ontwerp heeft een integratie met de natuur. de kans om panoramisch van het uitzicht te genieten dankzij een mechanisme dat 360 ° per dag kan draaien. Het project krijgt een deel van de energievoorziening van windrozen. Elke villa-eenheid kan betrokken raken bij biologische landbouw op zijn eigen gebied te midden van verschillende bloemen , bomen omringd met kunstmatige of echte vijvers.

Naam van het project : Field of Flowers, Naam van de ontwerper : Murat Gedik, Naam van de cliënt : MURAT GEDIK.

Field of Flowers Residentiële Villa's

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.