Design tijdschrift
Design tijdschrift
Restaurant

Lohas

Restaurant The Revolt Counter to the Urban Beat. De basis bevindt zich op een druk verkeersknooppunt. Het algemene ruimtelijke plan beoogt een rustig en rustig tempo te creƫren, alsof het tijd wil vrijmaken om te vertragen en in dit snelle stadsleven van elk moment hier en nu te genieten. De open ruimte, zoals die via medium planning ontstaat, verdeelt de ruimte op basis van verschillende functionaliteiten. De totemachtige schermen dragen bij aan de zachte ruimtelijke sfeer, wat een aangename speelsheid geeft.

Naam van het project : Lohas, Naam van de ontwerper : Yu-Wen Chiu (Vita), Naam van de cliƫnt : Yuan King International Interior Design Co., Ltd.

Lohas Restaurant

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.