Design tijdschrift
Design tijdschrift
Restaurant

pleasure

Restaurant Het plezier van een leven van kunst. Verlenging en voortzetting. Via de uitbreiding van plafondvormen en vloervlaktes, en hun consistente contourgolving, die hier rechtop gaat of daar verduistert, weerspiegelt het een actiekracht die de pieken en dalen in het leven omvat. Terwijl een gelaagde sfeer stroomt en in actie verandert, worden beelden van schoonheid opgeroepen in de ruimte. De Space Cab is vloeiend en transparant, terwijl de indeling van de verschillende compartimenten behouden blijft. Met een ingenieuze indeling van de ruimte kan privacy bestaan tussen compartimenten.

Naam van het project : pleasure, Naam van de ontwerper : Yu-Wen Chiu (Vita), Naam van de cliƫnt : Yuan King International Interior Design Co., Ltd.

pleasure Restaurant

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.