Design tijdschrift
Design tijdschrift
Wereldwijde Beursstandontwerp Voor Toyota

The Wave

Wereldwijde Beursstandontwerp Voor Toyota Geïnspireerd door het Japanse principe van de "actieve rust", combineert het ontwerp rationele en emotionele elementen tot één geheel. De architectuur oogt van buiten minimalistisch en rustig. Toch voel je er een enorme kracht uit stralen. In de ban glijdt je nieuwsgierig het interieur binnen. Eenmaal binnen waan je je in een verrassende omgeving vol energie en gevuld met grote mediawanden met energieke, abstracte animaties. Op deze manier wordt de stand een onvergetelijke ervaring voor bezoekers. Het concept geeft de asymmetrische balans weer die we in de natuur en in het hart van de Japanse esthetiek vinden.

Naam van het project : The Wave, Naam van de ontwerper : Alia Ramadan, Naam van de cliënt : Toyota Motors Europe.

The Wave Wereldwijde Beursstandontwerp Voor Toyota

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.