Design tijdschrift
Design tijdschrift
Straatbank

Ola

Straatbank Deze bank, ontworpen volgens eco-ontwerpstrategieën, tilt straatmeubilair naar een nieuw niveau. Zowel vloeiend als in een stedelijke of natuurlijke omgeving, creëren de vloeiende lijnen verschillende zitmogelijkheden binnen één bank. De gebruikte materialen zijn gerecycled aluminium voor de basis en staal voor de zitting, gekozen vanwege hun recyclebare en duurzame eigenschappen; het heeft een heldere en resistente poedercoating die ideaal is voor buitengebruik in alle weersomstandigheden. Ontworpen in Mexico City door Daniel Olvera, Hiroshi Ikenaga, Alice Pegman en Karime Tosca.

Naam van het project : Ola, Naam van de ontwerper : Diseno Neko, Naam van de cliënt : Diseño Neko S.A. de C.V..

Ola Straatbank

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.