Design tijdschrift
Design tijdschrift
Console

Mabrada

Console Een unieke console gemaakt van geverfd hout met steenafwerking, met een oude authentieke koffiemolen die teruggaat tot de Ottomaanse periode. Een Jordaanse koffiekoeler (Mabrada) werd gereproduceerd en vormgegeven om als een van de poten aan de andere kant van de console te staan waar de molen zit, waardoor een fascinerend stuk voor een foyer of woonkamer ontstaat.

Naam van het project : Mabrada , Naam van de ontwerper : May Khoury, Naam van de cli├źnt : Badr Adduja Arts & Crafts.

Mabrada  Console

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.