Design tijdschrift
Design tijdschrift
Geurverspreider

Magic stone

Geurverspreider Magic Stone is veel meer dan een huishoudelijk apparaat, het kan een magische sfeer creëren. De vorm is geïnspireerd op de natuur, denkend aan een steen, gladgestreken door het water van een rivier. Het waterelement wordt symbolisch weergegeven door de golf die het bovendeel van het onderlichaam scheidt. Het water is het sleutelelement van dit product dat door middel van ultrasoon geluid het water en de geurende olie vernevelt, waardoor een koude stoom ontstaat. Het golfmotief dient om de sfeer te creëren door het LED-licht dat soepel van kleur verandert. Door over de hoes te strijken activeer je de capaciteitsknop die alle functies bedient.

Naam van het project : Magic stone, Naam van de ontwerper : Nicola Zanetti, Naam van de cliënt : Segnoinverso Srl.

Magic stone Geurverspreider

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.