Design tijdschrift
Design tijdschrift
Ketting

Extravaganza

Ketting Een elegante collier geïnspireerd op kemphanen, oude halsversieringen die je kunt zien op veel prachtige schilderijen uit de zestiende en zeventiende eeuw. Gekenmerkt door een eigentijds en modern ontwerp, waarbij de typische stijl met kragen wordt vereenvoudigd door het modern en eigentijds te maken. Een verfijnd effect dat elegantie geeft aan de drager, het gebruik van zwarte of witte kleuren maakt een veelvoud aan combinaties mogelijk met een modern en puur design. Een ketting uit één stuk, flexibel en licht. Een niet-kostbaar materiaal maar met een high fashion indrukwekkend ontwerp dat dit collier niet alleen een juweel maakt, maar ook een nieuw lichaamsversiering.

Naam van het project : Extravaganza, Naam van de ontwerper : Dario Scapitta, Naam van de cliënt : Dario Scapitta Design.

Extravaganza Ketting

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.