Design tijdschrift
Design tijdschrift
Damesmode Collectie

The Hostess

Damesmode Collectie De afstudeercollectie van Daria Zhiliaeva gaat over vrouwelijkheid en mannelijkheid, kracht en kwetsbaarheid. De inspiratie van de collectie komt uit een oud sprookje uit de Russische literatuur. De gastvrouw van de Copper Mountain is een magische beschermheer van mijnwerkers uit een oud Russisch sprookje. In deze collectie zie je het prachtige huwelijk van rechte lijnen, geïnspireerd door mijnwerkersuniformen, en de sierlijke volumes van Russische nationale klederdracht. Teamleden: Daria Zhiliaeva (ontwerper), Anastasiia Zhiliaeva (assistent van de ontwerper), Ekaterina Anzylova (fotograaf)

Naam van het project : The Hostess , Naam van de ontwerper : Daria Zhiliaeva, Naam van de cliënt : Daria Zhiliaeva.

The Hostess  Damesmode Collectie

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.