Design tijdschrift
Design tijdschrift
Wieg, Schommelstoelen

Dimdim

Wieg, Schommelstoelen Lisse Van Cauwenberge creƫerde deze unieke multifunctionele oplossing die dienst doet als schommelstoel en tevens als wieg wanneer twee Dimdim stoelen met elkaar worden verbonden. Elk van de schommelstoelen is gemaakt van hout met stalen steunen en afgewerkt met walnootfineer. Twee stoelen kunnen aan elkaar worden bevestigd met behulp van twee verborgen klemmen onder de zitting om een babywieg te vormen.

Naam van het project : Dimdim, Naam van de ontwerper : Lisse Van Cauwenberge, Naam van de cliƫnt : Lisse..

Dimdim Wieg, Schommelstoelen

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.