Design tijdschrift
Design tijdschrift
Modulair Interieurontwerpsysteem

More _Light

Modulair Interieurontwerpsysteem Een modulair systeem monteerbaar, demonteerbaar en ecologisch duurzaam. More_Light heeft een groene ziel en is erg makkelijk in gebruik. Het is innovatief en ideaal om aan al onze dagelijkse behoeften te voldoen, dankzij de flexibiliteit van de vierkante modules en het verbindingssysteem. Boekenkasten van verschillende afmetingen en diepten, rekken, paneelwanden, displaystandaards, bovenkasten kunnen worden gemonteerd. Dankzij het brede scala aan beschikbare afwerkingen, kleuren en texturen, kan zijn persoonlijkheid verder worden versterkt door een meer persoonlijk ontwerp. Voor woninginrichting, werkruimtes, winkels. Ook verkrijgbaar met korstmossen erin. caporasodesign.it

Naam van het project : More _Light, Naam van de ontwerper : Giorgio Caporaso, Naam van de cliƫnt : Giorgio Caporaso Design.

More _Light Modulair Interieurontwerpsysteem

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.