Design tijdschrift
Design tijdschrift
Robotvoertuig

Servvan

Robotvoertuig Het is een project van servicevoertuig voor Resource Based Economy en vormt een netwerk met andere voertuigen. Een enkel systeem maakt communicatie met elkaar mogelijk, wat de effici├źntie van het passagiersvervoer verhoogt, evenals een toename van de effici├źntie door de beweging in de wegtrein (vermindering van de FX-factor, de afstand tussen voertuigen). De auto heeft onbemande bediening. Voertuig is symmetrisch: goedkoop te produceren. Het heeft vier zwenkwielen en de mogelijkheid om de beweging om te keren: manoeuvreren met grote afmetingen. Instappen ten opzichte van de communicatie verbetert de communicatie van passagiers.

Naam van het project : Servvan, Naam van de ontwerper : Dmitry Pogorelov, Naam van de cli├źnt : Techman.

Servvan Robotvoertuig

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.