Design tijdschrift
Design tijdschrift
Huisstijl

Glazov

Huisstijl Glazov is een meubelfabriek in een stad met dezelfde naam. De fabriek maakt goedkope meubels. Omdat het ontwerp van dergelijke meubels nogal generiek is, werd besloten om het communicatieconcept te baseren op de originele "houten" 3D-letters, woorden die uit dergelijke letters bestaan, symboliseren meubelsets. Letters vormen woorden "meubilair", "slaapkamer" enz. Of namen van verzamelingen, ze zijn gepositioneerd om op meubelstukken te lijken. De geschetste 3D-letters lijken op meubelschema's en kunnen worden gebruikt op briefpapier of op fotografische achtergronden voor merkidentificatie.

Naam van het project : Glazov, Naam van de ontwerper : Mikhail Puzakov, Naam van de cliënt : Glazov furniture factory.

Glazov Huisstijl

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.