Design tijdschrift
Design tijdschrift
Wooninterieur

Beijing Artists' House

Wooninterieur Na 30 jaar van snelle Chinese industrialisatie weerspiegelt dit project de fundamentele sociale veranderingen en industriële ontwikkeling van een land dat vraagt om een moderne kijk op zijn architectuur. In die zin speelt het huis in op een beweging weg van traditionele referenties naar een industriële realiteit. Het heeft tot doel de industriële capaciteiten van China te verkennen, niet als een verborgen wreed trauma, maar eerder als een kracht van vooruitgang die de welvaart in de hele samenleving zou kunnen verspreiden.

Naam van het project : Beijing Artists' House, Naam van de ontwerper : Yan Pan, Naam van de cliënt : A photography in Beijing.

Beijing Artists' House Wooninterieur

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.