Design tijdschrift
Design tijdschrift
Woonhuis

Trish House Yalding

Woonhuis Het ontwerp van het huis is ontwikkeld in directe reactie op de locatie en de locatie. De structuur van het gebouw is samengesteld om het omringende bos te weerspiegelen, waarbij de harkkolommen de onregelmatige hoeken van boomstammen en takken voorstellen. Grote glasvlakken vullen de openingen tussen de structuur en laten je het landschap en de omgeving waarderen alsof je tussen de stammen en takken van de bomen naar buiten tuurt. De traditionele Kentish zwart-witte gevelbekleding vertegenwoordigt het gebladerte dat het gebouw omhult en de ruimtes binnenin omsluit.

Naam van het project : Trish House Yalding, Naam van de ontwerper : Matthew Heywood, Naam van de cliƫnt : Matthew Heywood Limited.

Trish House Yalding Woonhuis

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.