Design tijdschrift
Design tijdschrift
Biometrisch Toegangsapparaat Om Deuren Te Ontgrendelen

Biometric Facilities Access Camera

Biometrisch Toegangsapparaat Om Deuren Te Ontgrendelen Een biometrisch apparaat ingebouwd in muren of kiosken dat de iris en het hele gezicht vastlegt en vervolgens verwijst naar een database om gebruikersrechten te bepalen. Het geeft toegang door deuren te ontgrendelen of gebruikers in te loggen. Gebruikersfeedback-functies zijn ingebouwd voor eenvoudige zelfuitlijning. Leds verlichten het oog onzichtbaar en er is een flitser voor weinig licht. De voorkant heeft 2 plastic delen waardoor duo-tone kleuren mogelijk zijn. Het kleinere deel trekt de aandacht met fijne details. De vorm vereenvoudigt 13 naar voren gerichte componenten tot een meer esthetisch product. Het is voor zakelijke, industriƫle en thuismarkten.

Naam van het project : Biometric Facilities Access Camera, Naam van de ontwerper : Travis Baldwin, Naam van de cliƫnt : Crea Inc Design LTD.

Biometric Facilities Access Camera Biometrisch Toegangsapparaat Om Deuren Te Ontgrendelen

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.