Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kraan Wastafelmengkraan

Straw

Kraan Wastafelmengkraan Het ontwerp van de Straw faucet wastafelmengkraan is geïnspireerd op de buisvormige vormen van jonge en leuke rietjes die bij een verfrissend drankje in de zomer of een warme drank in de winter komen. Met dit project wilden we tegelijkertijd een object creëren met een eigentijds, onstuimig en leuk ontwerp. Uitgaande van het bassin als container, was het oorspronkelijke idee bedoeld om de kraan als contactelement met de gebruiker te benadrukken, net zoals de rietjes het contactpunt zijn met een drankje.

Naam van het project : Straw, Naam van de ontwerper : Ctesi - Barros & Moreira, SA, Naam van de cliënt : Ctesi - Barros & Moreira, S.A..

Straw Kraan Wastafelmengkraan

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.