Design tijdschrift
Design tijdschrift
Logo

Samadara Ginige Personal Identity

Logo De persoonlijke identiteit (logo) van Samadara Ginige staat symbool voor eenvoud en verfijning. Het stijlvolle monogram met haar initialen "s" en "g" is in veel galerijen en artikelen terug te vinden. In haar logo, getekend met een enkele lijn, zijn de twee letters creatief met elkaar verbonden en met elkaar verweven en onthullen haar fantasierijke ontwerpvaardigheden met een vleugje vrouwelijkheid. Samadara is zowel ontwerper als ontwikkelaar. Het algehele ontwerp herinnert ons aan het oneindigheidssymbool dat haar vermogen afbeeldt om end-to-end-oplossingen te leveren, van ontwerp tot ontwikkeling.

Naam van het project : Samadara Ginige Personal Identity, Naam van de ontwerper : Samadara Ginige, Naam van de cliƫnt : Samadara Ginige.

Samadara Ginige Personal Identity Logo

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.