Design tijdschrift
Design tijdschrift
Interieurontwerp

Wild Life

Interieurontwerp Bij design draait alles om creativiteit en bij creativiteit draait alles om verrassingen! Wanneer het wilde leven modernisme ontmoet en perfect in harmonie valt, ontstaan er verrassingen! De ontwerper combineerde moderne eenvoud met etnische avonturen voor een unieke ruimte. Ze gebruikte een neutraal kleurenpalet van wit, beige en grijs voor muren en meubels, met toevoeging van kleuraccenten in kunst aan de muur en verlichtingsarmaturen. Om een statement te maken bij binnenkomst, introduceerde de ontwerper een vliegende bank van koeienhuid, samen met hangende glazen bollen, allemaal gevuld met kunstmatige planten voor een levendige frisse uitstraling. Geniet van het wilde leven!

Naam van het project : Wild Life, Naam van de ontwerper : Shosha Kamal, Naam van de cliƫnt : Shosha Kamal Designs.

Wild Life Interieurontwerp

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.