Design tijdschrift
Design tijdschrift
Eettafel

Octopia

Eettafel Octopia van ArteNemus is een tafel gebaseerd op de morfologie van een octopus. Het ontwerp is gebaseerd op een centraal lichaam met een ellipsoïde vorm. Acht organisch gevormde benen en armen komen radiaal te voorschijn en strekken zich uit vanuit dit centrale lichaam. Een glazen blad benadrukt de visuele toegang tot de structuur van de creatie. Het driedimensionale uiterlijk van Octopia wordt onderstreept door het contrast tussen de kleur van het houtfineer op de oppervlakken en de houtkleur van de randen. Het hoogwaardige uiterlijk van Octopia wordt benadrukt door het gebruik van houtsoorten van uitzonderlijke kwaliteit en door uitstekend vakmanschap.

Naam van het project : Octopia, Naam van de ontwerper : Eckhard Beger, Naam van de cliënt : ArteNemus.

Octopia Eettafel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.