Design tijdschrift
Design tijdschrift
Aanpasbare Sieraden

Gravity

Aanpasbare Sieraden Terwijl in de 21e eeuw het gebruik van moderne technologieƫn, nieuwe materialen of extreem nieuwe vormen vaak een must is om innovaties te doen, bewijst Gravity het tegenovergestelde. Zwaartekracht is een verzameling aanpasbare sieraden die alleen gebruik maken van draadsnijden, een zeer oude techniek, en de zwaartekracht, een onuitputtelijke bron. De collectie is samengesteld uit een groot aantal zilveren of gouden elementen, met verschillende designs. Elk van hen kan worden geassocieerd met parels of stenen strengen en hangers. De collectie wordt zo oneindig veel verschillende juwelen.

Naam van het project : Gravity, Naam van de ontwerper : Anne Dumont, Naam van de cliƫnt : Anne Dumont.

Gravity Aanpasbare Sieraden

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.