Design tijdschrift
Design tijdschrift
Tentoonstellingsruimte

IDEA DOOR

Tentoonstellingsruimte Het C & C-paviljoen van de Guangzhou-ontwerpweek 2012 is een multidimensionaal en synchroon ruimteapparaat. De ramen en deuren die in vier richtingen zijn uitgeschoven, realiseren slimme conversie en interactie binnen en buiten de displayruimte, wat het bedrijfsconcept van tolerantie, openheid en gediversifieerde ontwikkeling vertegenwoordigt. Door de interactieve weergavetechnologie van augmented reality en de superpositie van de echte omgeving en de virtuele omgeving toe te passen, bereikt de zakelijke ontwerpbehuizing in het apparaat de conversie van weergavevorm van tweedimensionaal naar multidimensionaal.

Naam van het project : IDEA DOOR, Naam van de ontwerper : Zheng Peng, Naam van de cliënt : C&C Design Co.,Ltd..

IDEA DOOR Tentoonstellingsruimte

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.