Design tijdschrift
Design tijdschrift
Transformeerbare Koffiestoelen En Loungestoelen

Twins

Transformeerbare Koffiestoelen En Loungestoelen Het Twins-salontafelconcept is eenvoudig. Een holle salontafel biedt plaats aan twee volledig houten stoelen. De rechter- en linkeroppervlakken van de tafel zijn eigenlijk deksels die uit het hoofdgedeelte van de tafel kunnen worden getrokken om de stoelen te verwijderen. De stoelen hebben opklapbare poten die gedraaid moeten worden om de stoel in de juiste positie te krijgen. Zodra de stoel of beide stoelen uit zijn, gaan de deksels terug naar de tafel. Als de stoelen eruit staan, werkt de tafel ook als een enorm opbergvak.

Naam van het project : Twins, Naam van de ontwerper : Claudio Sibille, Naam van de cliƫnt : MFF.

Twins Transformeerbare Koffiestoelen En Loungestoelen

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.